Hoeve Jan gaat op zoek naar nieuwe uitbater

Op domein Kelchterhoef vinden we drie grote hoeves terug. Je hebt de Abdijhoeve, een al jaar en dag gerenommeerde horecazaak, je hebt het momenteel leegstaande Hoeve Mieneke en er is Hoeve Jan.

Wat Hoeve Mieneke betreft, is het opzet dat dit historisch gebouw de komende tijd gerenoveerd zal worden. Het wordt niet opnieuw een horecazaak. Zoals het er nu naar uitziet zal Mieneke in de toekomst een multicunftionele expositieruimte worden, een beetje een onthaalgebouw voor het domein.

 

En ook Hoeve Jan wacht nieuw leven. Hoeve Jan, een gekende horecazaak op het domein, wacht op een nieuwe uitbater. De huidige concessie met de uitbater loopt af en de man heeft aangegeven de zaak niet meer verder te gaan exploiteren. Daardoor moet het gemeentebestuur nu op zoek naar een nieuwe gemotiveerde persoon die Hoeve Jan de komende jaren een vernieuwde horecainvulling zal geven. 

 

 

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co