Maurizio Santarlasci aangesteld als voorzitter van BUUR

De vergadering stelde Maurizio Santarlasci (foto) voor als nieuwe voorzitter van BUUR Houthalen-Helchteren. Hij wordt geflankeerd door Mario Bellavia die de rol van ondervoorzitter op zich neemt. Secretaris van de partij wordt Stephanie Amendola, Tom Leonavicius op zijn beurt is aangesteld als penningmeester. 

 

Het bestuur wordt verder aangevuld met de gemeenteraadsleden Maarten Houben, Melissa Bosmans, Michiel Lenssen, Eefje Van Wortswinkel, Stijn Van Dingenen, Luciana Costa, Filip Gielen en Joël D'Oultremont die als bestuursleden mee de koers van de politieke beweging invulling zullen geven. Ook de afgevaardigden in het Bijzonder Comité van de sociale dienst, met name Hakim Hafi en Trudie Appermans worden toegevoegd als bestuursleden. Verder stelde de vergadering Stijn Van Dingenen opnieuw aan als fractieleider binnen de gemeenteraad. 

 

Het vernieuwde bestuursteam gaat de politieke uitdagingen de komende jaren alvast ambitieus aan. Hierbij staat het voeren van een positief beleid voorop, evenals het optimaal ten dienste staan van de inwoners. 

 

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co