Nieuwe ruiter- en menroute in onze gemeente

Het Limbrugse ruiter- en menroutenetwerk omhelst momenteel zo'n 650 km toffe ruiter- en menpaden doorheen de prachtige natuur. Zopas kwam er een unieke route bij die vooral het gebied rondom Kelchterhoef doorkruist.

Paardenliefhebbers genieten dagelijks van het ruiter- en menroutenetwerk. Doorheen schitterende landschappen draven de ruiters met hun paarden van knooppunt tot knooppunt. De veelal onverharde paden zijn uniek in Vlaanderen en genieten veel belangstelling.

In Houthalen-Helchteren werd zopas een nieuwe route officieel geopend. Paardenliefhebbers kunnen vanaf nu in hun zadel springen op domein Kelchterhoef aan knooppunt 72. De nieuwe route van 9 km lang brengt je via domein Kelchterhoef naar het militair domein (knooppunt 61) waarbij je schitterende bossen en landduinen doorkruist. De stilte en de prachtige natuurlijke omgeving kruiden je tocht.

Voor wie de nieuwe route wil ontdekken, is er een ruiterkaart verkrijgbaar bij de medewerkers van VVV-Toerisme. 

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co