OCMW-raadslid Sandra Dudek stapt in BUUR-project

In september van vorig jaar werd het nieuwe project BUUR in Houthalen-Helchteren gelanceerd. BUUR is het verrassende project waarmee S&D en Open VLD samen met een aantal onafhankelijken naar de kiezer trekt in oktober.

 

"Met BUUR presenteren we een uniek positief project waarin de inwoners, de wijken, de BUURten centraal staan. De komende maanden zullen onze inwoners verrast worden met de opvallende, positieve inhouden van het project," aldus Stijn Van Dingenen (S&D) en Maarten Houben (Open VLD).

 

Iemand die alvast helemaal overtuigd is van BUUR, is OCMW-raadslid Sandra Dudek. Zij stapt per direct in het BUUR-verhaal. Sandra zetelde de voorbije jaren namens N-VA als OCMW-raadslid maar gaf vorig jaar aan liever als onafhankelijk raadslid verder te werken. Ze ging op zoek naar een nieuw positief verhaal waarin ze zich goed voelt, een verhaal dat ten volle wil inzetten op de mensen in Houthalen-Helchteren.

 

"Bij BUUR voel ik die positieve vibes", aldus Sandra. "Het BUUR-team wil op een energieke manier een vernieuwing brengen in onze gemeente. Ik ben ervan overtuigd dat die vernieuwing absoluut ten goede komt van Houthalen-Helchteren en haar inwoners, het is tijd voor zo'n verruimend project. BUUR biedt heel wat meerwaarde. Het is die drijfveer die me vrij snel overtuigde om in dit knappe project van samenwerking te stappen," aldus Sandra.

"We zijn blij dat Sandra voor ons BUUR-project gekozen heeft. Sandra is iemand met een groot hart voor de mensen, iemand die zich inzet voor een betere samenleving en iemand die niet te benauwd is om hiervoor de handen uit de mouwen te steken. Met andere woorden: de geknipte persoon om mee ons BUUR-verhaal vorm te geven," aldus Van Dingenen en Houben.

 

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co