Ondernemersaward 2020 voor Dominique De Coster

Het verhaal van Dominique en Ghislaine De Coster begint in 1979. Dat jaar starten ze met een eenmanszaak in grond- en afbraakwerken. Zoveel jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip binnen grond- en afbraakwerken en een belangrijke speler binnen funderingstechnieken en infrastructuurwerken.

De Coster is intussen een sterk familiebedrijf met een 75-tal werknemers waar Dominique en Ghislaine samen met hun zonen Tom, Rob, Bert en Jan aan het roer staan. De drijfveer achter die steile groei? De wil om bergen te verzetten! En dat mag je zowel letterlijk als figuurlijk nemen.

Een sterke en gewaardeerde ondernemer dus. En dat werd gisteren tijdens de jaarvergadering en de nieuwjaarsreceptie van de ondernemersclub en het gemeentebestuur gevierd door de overhandiging van de jaarlijkse ondernemersaward aan Dominique en zijn team.

Namens de hele BUUR-familie een oprechte proficiat voor Dominique De Coster met deze schitterende ondernemersaward. Ten volle verdiend!

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co