Renovatiewerken Hoeve Mieneke vlotten goed

Afgelopen weekend brachten we met ons BUUR-team een leerrijk bezoek aan de renovatiewerken die momenteel aan Hoeve Mieneke uitgevoerd worden. De werfleider lichtte de werken toe.

 

Het voelt bijzonder goed aan te zien dat deze waardevolle hoeve op het schitterende domein Kelchterhoef een nieuwe toekomst ingeblazen krijgt. Het zal nog maanden werk vergen, maar de mooie historische parel blijft bewaard voor de komende generaties. Een hoeve die ongeveer 175 jaar oud is, verdient het nodige respect, iets waar we jaren voor hebben geijverd.

 

Het bezoek sloten we af bij Hoeve Jan. Ook hier zijn we trots dat we ervoor hebben kunnen zorgen dat deze hoeve binnen het gemeentelijk patrimonium blijft. Zoveel nostalgische herinneringen aan beide hoeves.... Met de nieuwe inspanningen krijgen we de kans om daar nog veel nieuwe herinneringen de komende jaren te laten ontstaan en groeien!

 

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co