S&D en SEND helpen u bij het invullen van uw belastingbrief

De belastingbrief invullen wordt steeds moeilijker. Weet u er geen weg mee, dan bent u welkom op de belastingservice die SEND samen met S&D aanbiedt. Omdat belastingbrieven invullen steeds meer specialistenwerk is geworden, werkt de organisatie vanaf dit jaar samen met de professionele belastingconsulenten van INSURIO bvba. 

 

Iedereen die hulp nodig heeft bij het invullen van zijn of haar belastingbrief, kan op woensdag 17 juni 2015 van 13 tot 15 uur en op vrijdag 19 juni 2015 van 17 tot 19 uur terecht in het zaaltje (parochiaal centrum) van Café Centrum in Houthalen-Oost (Tulpenstraat 13).

 

Om uw brief goed te kunnen invullen, is het belangrijk dat u alle documenten hiertoe meebrengt: uw belastingafrekening van vorig jaar, de belastingbrieven zelf, de identiteitskaarten van beide partners, loonfiches, uitkeringsfiches, fiches van de hypothecaire leningen, alimentatiefiches,... Ook invullen via tax-on-web is mogelijk, vergeet in dat geval uw code niet mee te brengen. De consulenten van INSURIO helpen u bij het invullen van uw brief en zorgen voor de juiste invulling en het beste resultaat. De service wordt door SEND en S&D volledig gratis aangeboden en staat open voor elke particuliere belastingplichtige. 

 

Meer info nodig: contacteer ons gerust: info@jawijzienjouzitten.be of telefonisch op het nummer 0475 971919 (Stijn). 

 

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co