September wordt ook dit jaar de 'Bijzondere Mensen Maand' !

Met BUUR zetten we de traditie van de Bijzondere-Mensen-Maand verder! In september plaatsen we elke dag een persoon in de kijker die door anderen terecht aanzien wordt als 'een bijzonder iemand'.

Ken jij iemand waar je spontaan van zegt: "die verdient wel eens een oprechte dankjewel": laat het ons dan weten!

 

Een vrijwilliger die zich keihard inzet in de sportclub, een mantelzorger die het beste geeft van zichzelf voor anderen, een buur die de buurt vrij houdt van zwerfvuil, iemand die steevast bereid is om een helpende hand uit te steken, een baas die schitterend zorg draagt voor zijn medewerkers, een onthaalmoeder met een gouden hart, ... Ongetwijfeld ken jij ook zo iemand!

 

Geef ons jouw 'bijzondere mens' door en wij verrassen hem of haar in september met een leuke attentie. Uiteraard met jouw groeten!

Je kan ons de info bezorgen via een persoonlijk bericht op deze facebookpagina of via email: info@jawijzienjouzitten.be. Of je contacteert één van onze mandatarissen!

 

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co