Coronabon in november in je brievenbus!

Eerder keurde alle partijen al het Corona-relanceplan goed, een plan met maatregelen om de Corona-crisis op een positieve manier in te dijken. Eén van de afspraken in dat plan was dat elk gezin een waardebon ter waarde van 40 euro zou ontvangen. Die bon kan gebruikt worden bij aankopen die het gezin doet bij lokale handelaars.

De handelaars in de gemeente zullen eerdaags ingelicht worden over de werking van de bon. Elke handelaar kan zich aanmelden als hij of zij de waardebon wil aanvaarden. De gezinnen ontvangen in november dan de bon in de bus. De bon heeft een tegoedwaarde van 40 euro dewelke je kan gebruiken bij je aankopen bij lokale handelaars die meedoen met deze actie. Je moet de bon niet in één keer opgebruiken, de bon zal trouwens tot volgend voorjaar geldig zijn.

Wanneer je de bon ontvangt, krijg je ook een brief met alle informatie over het gebruik van de bon. Alvast een leuk vooruitzicht voor het najaar!

 

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co