Infoavond toekomstplannen Houthalen-Oost: 19 mei

De voorbije dagen kon u het in verschillende media al lezen: er groeien plannen om het centrum van Houthalen-Oost de komende jaren een nieuwe identiteit te geven. Wat zijn de plannen met de sporthal, het cultuurcentrum, de school, de Weg naar Zwartberg, de Tulpenstraat,... Komen er nieuwe voorzieningen voor zorgbehoevenden en senioren? Wat met het Lindeplein? Heel veel vragen en een eerste stap is al gezet om antwoorden op die vragen te bekomen.

 

Als BUUR werken we hier graag aan mee. Houthalen-Oost heeft nood aan een vernieuwde invulling en die moet er komen in uiterste dialoog en met de inzichten van heel veel inwoners! We kiezen er als BUUR dan ook voluit voor om onze visie en ideeën op al deze toekomstplannen af te stemmen op dat wat u als inwoner hierin belangrijk vindt!

 

Daarom organiseren we op woensdag 19 mei om 20 uur een online informatiesessie en debat over de eerste plannen die in de gemeenteraadscommissie werden voorgesteld. We tonen u de ideeën die leven, de concepten die als mogelijke leidraad gaan dienen en we zoomen dieper in op het centrum van Houthalen-Oost, de Weg naar Zwartberg,... Een eerste gesprek met u om te ontdekken welke meningen, vragen, ideeën,... er leven.

 

Wil je weten welke plannen er vandaag al allemaal zijn en wil je daar graag mee over babbelen, geef ons dan een seintje. Gelet op de coronaregels zal het ditmaal nog een online TEAMS-meeting zijn. Bezorg ons jouw mailadres en je ontvangt van ons de digitale uitnodiging om deel te nemen aan dit ongetwijfeld boeiend gesprek op woensdag 19 mei om 20 uur.

 

Geef een seintje via een berichtje op onze facebookpagina, mail je mailadres door naar stijnvandingenen@hotmail.com, filip_gielen@hotmail.com of joelfpe72@gmail.com of bezorg één van onze raadsleden jouw gegevens zodat we je kunnen uitnodigen.

 

Tot dan!

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co