Online ticketsysteem voor cultuurcentrum op komst

Jaarlijks verkoopt het cultuurcentrum zo'n 10.000 tickets voor de avond- en familieprogrammatie. Tot op heden verloopt die verkoop nog manueel.

 

Geïnteresseerden kunnen tickets bestellen via de balie, een digitaal invulformulier, telefonisch of per e-mail, waarna (als de betalingen voltooid zijn) de tickets door de baliemedewerkers per post worden verstuurd. Deze werkwijze is bijzonder arbeidsintensief en tijdrovend en is uiteraard ook niet meer geheel van deze tijd. Wil het cultuurcentrum klantvriendelijker zijn, dan is er nood aan een laagdrempelig en gemakkelijk toegankelijk systeem waarmee de klant online zijn tickets kan reserveren (met zetelkeuze) en betalen. Na betaling krijgt de klant zijn tickets via e-mail toegestuurd.

 

Het gemeentebestuur zet nu het licht op groen voor de aanschaf en installatie van een online ticketsysteem, met online reservatie- en betaalsysteem. De openbare aanbestedingsprocedure hieromtrent is rond, het bedrijf dat de service zal installeren is intussen gekozen. Met deze opdracht gaat een kost van 11.000 euro gepaard. Getracht wordt nu om zo snel mogelijk deze onlineservice operationeel te krijgen.

 

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co