Renovatiewerken boskantine Wild- en wandelpark Molenheide

Het gemeentebestuur gaat dit voorjaar een aantal renovatiewerken laten uitvoeren in de boskantine van het Wild- en Wandelpark Molenheide. Het park is een 100 ha groot, omheind natuurgebied, waar inlandse dieren in een natuurlijke omgeving leven. Je ontdekt er damherten, reeën, everzwijnen, eekhoorntjes en allerhande kleinvee.
 
In het park zijn 3 bewegwijzerde wandelwegen of ‘wildpaden’ die uitkomen op de boskantine. De boskantine, waar je rustig kunt verpozen en de kinderen genieten in de speeltuin, heeft echter dringend een grondige opfrissing nodig. Het sanitair gedeelte is aan vernieuwing toe alsook de apparaten, kasten, elektrische en sanitaire leidingen en ventilatie van de keuken en de toog.
 
De komende maanden zullen er in de kantine dan ook flinke werken worden uitgevoerd. Het gemeentebestuur zette de procedures in gang om een nieuwe keuken te laten leveren en plaatsen alsook om renovatiewerken uit te voeren aan het sanitair en de toogomgeving. In totaal is een bedrag van 56.000 euro voorzien.
 
 
Fijn dat deze natuurlijke parel in Helchteren op die manier toekomstgericht aangepakt wordt. Een leuke plek om te vertoeven. Als BUUR zijn we dan ook tevreden dat deze investeringen worden voorzien!
 
 

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co